AriensCo GmbH

Okružni sud Stuttgart HRB 777415

Generalni direktor: Jochen Schneider
Ellwanger Straße 15
D-74424 Bühlertann

Telefon: +49 (0) 7973 / 9123-0
E-mail: info@as-motor.de

VAT ID number: DE 340 953 956

Odricanje
© Copyright

Sva prava zadržana. Tekst, slike, grafike, zvuk, animacije i video zapisi i njihov raspored na AS-Motor veb sajtu zaštićeni su autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Sadržaj ove veb stranice ne može se kopirati, distribuirati, menjati ili učiniti dostupnim trećim stranama ili na drugi način koristiti u komercijalne svrhe.

Spisak zaštićenih znakova

Ako nije drugačije naznačeno, svi zaštićeni znakovi i na AS-Motor veb stranici (www.as-motor.de) zaštićeni su zakonom o žigu. Ovo se posebno odnosi na brendove AS-Motor, registarske tablice, korporativne logotipe i ambleme. Marke i elementi dizajna koji se koriste na ovom sajtu su intelektualna svojina kompanije AriensCo GmbH.

Zaštićena znakovi

Allmäher® je zaštićeni znak AriensCo GmbH.

Slikovni podaci

Korišćenje svih slikovnih podataka zahteva izričitu saglasnost AriensCo GmbH, 74424 Bühlertann, Germany.

Sadržaj internet ponude

AriensCo GmbH ne preuzima nikakvu odgovornost za tačnost, ispravnost, potpunost ili kvalitet pruženih informacija. Obaveze odgovornosti prema AriensCo GmbH, koje su povezane s materijalnim ili nematerijalnim oštećenjem, koje su prouzročene zbog korišćenja ili neodgovarajuće upotrebe informacija ili zbog pogrešne upotrebe i nepotpunih informacija, kategorički su isključeni, ukoliko AriensCo GmbH nije kriv za dokazivu nameru ili grubu nepažnju. Sve ponude nisu obavezujuće i bez obaveze. AriensCo GmbH se izričito pridržava prava na izmene, dopune ili brisanja delova stranica ili cjlokupne ponude bez posebne najave ili privremenog ili trajnog prekida objavljivanja.

Reference i veze

AriensCo GmbH nema uticaja na sadašnji i budući dizajn ili na sadržaj povezanih web stranica. Stoga se AriensCo GmbH izričito distancira od sadržaja svih povezanih web stranica. Ova se deklaracija odnosi na sve veze i reference koje se nalaze unutar vlastite internet ponude. Davaoc stranica na koje se poziva isključivo je odgovoran za ilegalne, netačne ili nepotpune sadržaje, a posebno za štetu koja proizlazi iz korišćenja ili neobjavljivanja takvih informacija, a ne stranke koja se samo odnosi na odgovarajuću publikaciju putem veza ,

Klauzula o isključivosti

Ako delovi ili pojedinačni formulari ovog teksta nisu, više nisu ili nisu u potpunosti u skladu s važećim zakonom, svi ostali delovi dokumenata neće ostati neotkriveni u njihovom sadržaju i valjanosti.