AS-Motor nudi rešenja za sportske objekte i golf terene

AS-Motor nudi profesionalne alate za efikasno održavanje sportskih objekata i golf terena.

Bilo da upravljaju zelenim površinama oko sportskih stadiona, parkirališta, nasipa i grubih terena za golf, ili pružaju savršene rezultate malčiranja na samim sportskim terenima i golf igralištima, AS-Motor pruža raznovrsne mogućnosti za profesionalno održavanje atletskih objekata.

Primeri primena

Atletski objekti

Uz različite terene i područja primene, sportski objekti zahtevaju profesionalno održavanje zelenih površina. 2-taktne kosačice AS-Motor su idealne za kosine i visoku travu u perifernim područjima. Mehanički uređaji za uklanjanje korova kompanije AS-Motor nude rešenje bez hemikalija za održavanje parkinga, šetališta i popločanih površina na sportskim objektima

Rough površina i jezera na golf igralištima

„Rough“ površina se često sastoji od tri četvrtine ukupne površine golf terena. Ove oblasti se moraju održavati kako bi se sprečilo prodiranje šikare, dok se štite prirodne prepreke kao što su grmlje i drveće. Samohodne kosačice AS-Motor-a osiguravaju preciznost i snagu rezanja prilikom košenja grubog, kao i neravnog terena i kosina oko jezera.

Kategorije

Ukrasni travnjaci

Ukrasni travnjaci u privatnim baštama i javnim objektima mogu se održavati ili kosačicama sa malčiranjem ili kosačicama sa sakupljačem. Pri usitnjavanju fino iseckane reznice ostaju na površini kao prirodno đubrivo, dok korpe za sakupljanje pomažu operateru da transportuje reznice do mesta odlaganja. Travnjaci se obično kose jednom nedeljno do visine rezanja od 40-50 mm, maksimalne visine od 15 cm.

Cvetne livade

Prirodno okruženje za pčele, cvetne livade daju važan doprinos biodiverzitetu i očuvanju našeg ekosistema. Cvetne livade mogu brzo rasti do 40 cm pre cvetanja i treba ih kositi 3-4 puta godišnje. Naše profesionalne kosačice za travu, kosačice za malčiranje sa bočnim izbacivanjem kao i Allmahersi i tarupi pomažu u brizi za cvetne livade.

Malčiranje

Malčiranje je proces kojim se reznice trave nekoliko puta usitnjavaju u fini malč, koji onda ostaje na površini kao prirodno đubrivo. Na ukrasnim travnjacima koriste se specijalni noževi za malčiranje sa dvostrukom površinom za sečenje i kružnim malčiranjem, dok se sistemi krstastih oštrica ili tarupi prvenstveno koriste u visokoj travi.

Proizvodi

AS 510 ProClip 4T A

Kosačice za malčiranje za profesionalne korisnike

51 cm
4,2/5,7 kW (KS)
Do proizoda »
AS 751 RC

Tarup sa daljinskim upravljanjem sa šasijom guseničara za ekstremne padine

75 cm
9,5/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 980 Enduro

Snažni rajder za neprekidni rad na velikim površinama

98 cm
17,9/24,3 kW (KS)
Do proizoda »
AS 920 Sherpa 2WD

Brza i agilna kosačica sa diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem za umerene nagibe

90 cm
20,1/27,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 1040 YAK 4WD

Snažan, robustan i na teškom terenu kao kod kuće - AS 1040 Iak 4VD

100 cm
17,2/23,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 30 E-WeedHex

Uklanja korov mehanički, uz minimalnu buku i niske emisije

35 cm
Do proizoda »