AS-Motor nudi rešenja za operatere održavanja javnih komunalnih površina

AS-Motor pruža profesionalnu tehnologiju za održavanje rezervoara za vodu, postrojenja za prečišćavanje i elektrane, optimizujući efikasnost i sigurnost operatera.

Postrojenja sa vodom i elektrane zahtevaju visoke standarde održavanja kako bi se povećala efikasnost i izbegla kontaminacija. Obnovljive elektrane – kao što su biogas, voda ili energija vetra – i nasipi i brane vodnih rezervoara i retencija moraju takođe biti redovno održavani. Profesionalne mašine kompanije AS-Motor se ističu ovim zadacima, povećavajući efikasnost i bezbednost operatera.

Primeri primene

Rezervoari atmosferskih voda i postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

Brane i nasipi predstavljaju najveći izazov u ​​održavanju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, retencija i akumulacija. Nagibi mogu prelaziti 40 stepeni, što predstavlja opasnost za sigurnost operatera. Međutim, AS-Motor nudi nekoliko mašina koje su konstruisane da rade na kosinama, od walk-behind Allmaher modela do daljinski upravljanih kosačica za posebno strma područja.

 

Vetroelektrane

Vetroturbine su često okružene padinama i smeštene su u udaljenim područjima, što ih dovodi do košenja samo nekoliko puta godišnje. Robusna tehnologija rezanja AS-Motor mašina daje optimalne rezultate u visokoj travi i neravnom terenu.

Mogu potpuno pokositi postrojenje za prečišćavanje otpadnih voda za jedan dan sa novim AS 63 2T ES. Trebalo mi je skoro dvaput duže sa trimerom. Dvostruke gume AS 63 čine uređaj izuzetno sigurnim na padini.

– Mario Werthmann (care of green areas – Wastewater Treatment Plant Rettersbach)

Kategorije

Profesionalna tehnologija

Tokom sezone košenja, profesionalni korisnici često upotrebljavaju mašine 5 dana nedeljno, 8 sati dnevno. Mašine kompanije AS-Motor su nenadmašne u pogledu kvaliteta, trajnosti i profesionalnih rezultata rada. Dodatne prednosti su mala težina, spojevi i kompaktne transportne dimenzije.

Visoka livadska trava

Budući da se košenje livadskih voćnjaka i zelenila uz puteve može desiti samo jednom ili dvaput godišnje, trava, perene i grmlje mogu narasti i do 100 cm visine. AS MOTOR-ovi walk-behind Allmähers i Šerpa rajderske kosačice pružaju visoke performanse i izvanredne rezultate pri malčiranju u ovim uslovima.

Malčiranje

Malčiranje je proces kojim se reznice trave nekoliko puta usitnjavaju u fini malč, koji onda ostaje na površini kao prirodno đubrivo. Na ukrasnim travnjacima koriste se specijalni noževi za malčiranje sa dvostrukom površinom za sečenje i kružnim malčiranjem, dok se sistemi krstastih oštrica ili tarupi prvenstveno koriste u visokoj travi.

Neravan teren

Životinjske jazbine, mravinjaci, brdašca i vodeni kanali uzrokuju neravnomernost terena. Nekoliko AS-Motor mašina ima visoki razmak od tla, pogon na sva četiri točka i diferencijal sa ograničenim proklizavanjem, zajedno sa odgovarajućim gumama za neravni teren.

Kosine

AS-Motor inženjeri mašinama sa visokim klirensom, strmim uglovima rampe, niskom ukupnom težinom, optimalnom raspodelom težine i niskim težištem za izvođenje na kosinama.

Pogon na svim točkovima

Pogon na svim točkovima ne samo da osigurava performanse na nagibima preko 30 stepeni, već i visoki nivo sigurnosti za spuštanje niz kosinu. Pogon na svim točkovima pruža pogon u vlažnim uslovima i na neravnom terenu - čak i ako točkovi jedne osovine više nemaju trakciju.

Daljinsko upravljanje

Daljinski upravljani uređaji omogućavaju košenje ekstremnih kosina. Ova tehnologija takođe omogućava rukovaocu da kosi na sigurnom rastojanju od prašine, osa, krpelja i drugih opasnosti.

Kocke za popločavanje

Visoka brzina rada AS 50 pruža efikasno uklanjanje korova na velikim i neravnim površinama, kao što su parkirališta, komercijalna područja i staze. Korpa za sakupljanje uklanja potrebu za naknadnim sakupljanjem i čišćenjem površine.

Proizvodi

AS 510 ProClip 2u1 4T A

Košenje ili malčiranje? Možete birati!

51 cm
4,2/5,7 kW (KS)
Do proizoda »
AS 53 2T ES 4WD RB

Pogon na svim točkovima i kretanje u rikverc za strme nagibe

53 cm
4,4/6,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 65 2T ES

Moderna Allmäher svestrana kosačica za nagibe i zahtevne terene

65 cm
4,4/6,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 901 SM

Profesionalni tarup sa velikom radnom brzinom

90 cm
11,9/16,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 751 RC

Tarup sa daljinskim upravljanjem sa šasijom guseničara za ekstremne padine

75 cm
9,5/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 915 Sherpa 2WD

Upoznajte porodicu Sherpa: Ergonomska radna stanica zadovoljava okretnu kosačicu

90 cm
16,4/22,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 940 Sherpa 4WD RC

Prvi na svetu rajder kosačica sa daljinskim upravljanjem koji nudi još veću sigurnost i udobnost na teškim terenima

90 cm
20,1/27,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 1040 YAK 4WD

Snažan, robustan i na teškom terenu kao kod kuće - AS 1040 Iak 4VD

100 cm
17,2/23,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 30 WeedHex 160

Mehaničko uklanjanje korova za profesionalnu upotrebu

35 cm
3,0/4,1 kW (KS)
Do proizoda »
AS 50 WeedHex

Profesionalno uklanjanje korova za velika radna područja

50 cm
4,1/5,5 kW (KS)
Do proizoda »