AS-Motor Samohodni Tarupi

Drobilica - Tarup – univerzalna kosačica za jarke pored puta, strme livade, grmlje i gusto rastinje

Teški teren zahteva jedinstvena rešenja. Naše kosačice savladavaju svaki izazov.
Ručno vođeni tarupi AS-Motora se mogu udobno upravljati sa dva prsta zahvaljujući jednom upravljaču.

Naša drobilica AS 751 sa daljinskim upravljanjem je profesionalno rešenje za ekstremne padine. RC tehnologija garantuje sigurnost i praktičnost operatera prilikom košenja na nagibima većim od 50 stepeni.

Nevidljivi strani predmeti u travi

Tarupi su konstruisani upravo za slučajeve u kojima se smeće, otpad ili drugi strani predmeti skrivaju u travi. Debljine 5 mm, usitnjava travu, grane i grmlje na male komadiće, ali ako par noževa pogodi teško nevidljivi predmet, oni se sklanjaju. Ova funkcija ne samo da štiti nož i kosačicu nego i operatera i svakog pojedinca koji prolazi.

Efikasno košenje: Visoka sila rezanja i neverovatne brzine rada

AS-Motor’s tarupi daju impresivne rezultate rezanja, čak i u visokoj, gustoj i matiranoj travi. Reznice se fino usitnjavaju i ravnomerno se talože na celom radnom području. Nema potrebe za skupljanjem ili odlaganjem reznica jer one ostaju na površini kao prirodno đubrivo.

Prednosti AS-Motorovih ručno vođenih drobilica

 • Neverovatne performanse na kosinama zahvaljujući niskom težištu: 
  AS-Motor je specijalista za kosačice i tako je dizajnirao AS 701 SM i AS 901 SM sa niskim težištem kako bi se osigurale performanse; Tarup AS 901 se posebno lako vodi na kosinama zahvaljujući svojim dvostrukim gumama..
 • Laka konstrukcija i optimalna raspodela težine: 
  Bez ravnomerne raspodele težine, kosačice će se pomerati sa pravca kada kosite dijagonalno na kosinu. Tako je AS-Motor dizajnirao svoje drobilice sa inteligentnom, laganom konstrukcijom i optimalnom raspodelom težine. Robusni AS 901 teži samo 217 kg sa širinom rezanja od 90 cm, postavljajući lestvicu veoma visoko za mašine svoje kategorije.
 • Jednostavno manevrisanje sa upravljačkom kočnicom: 
  Jednostavnost rada je bitan atribut inženjerske filozofije kompanije AS-Motor. AS 701 i AS 901 se lako kontrolišu sa dve prave poluge: povucite levu ručicu za pomeranje ulevo, desnu polugu za kretanje udesno. Povucite obe poluge da se zaustavi. Otpuštanje desne ruke aktivira automatsku parkirnu kočnicu, čime se mašina bezbedno zaustavlja, čak i na padinama.
 • Opcioni čelični točkovi za rad na kosinama :
  Kosačice AS 701 i AS 901 mogu biti opremljene opcionim čeličnim točkovima, koji povećavaju vuču i smanjuju sklonost kosačice za proklizavanje ili prevrtanje kada se kreću dijagonalno na padinama.

Proizvodi

AS 701 SM

Tarupi za padine i teške terene

70 cm
9,7/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 901 SM

Profesionalni tarup sa velikom radnom brzinom

90 cm
11,9/16,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 751 RC

Tarup sa daljinskim upravljanjem sa šasijom guseničara za ekstremne padine

75 cm
9,5/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 1040 YAK 4WD

Snažan, robustan i na teškom terenu kao kod kuće - AS 1040 Iak 4VD

100 cm
17,2/23,0 kW (KS)
Do proizoda »