AS-Motor nudi rešenja za konjičke poslove

AS-Motor nudi efikasnu i štedljivu tehnologiju za održavanje konjušnica i dvorista.

Objekti za jahanje i konjički biznis obuhvataju širok spektar zelenih površina. AS-Motor isporučuje rešenja za travnjake, ograđene konjušnice i područja oko konjušnice.

Primeri primene

Konjušnice

Konjički pašnjaci i sistemi za ograđivanje zahtevaju redovnu negu i održavanje. AS-Motor Allmaher uređaji su idealni za košenje oko ogradnih stubova i ispod ograda. Pored toga, kosačice za malčiranje kompanije AS-Motor pružaju savršen rezultat malčiranja na pašnjacima. Malčirani komadići trave mogu ostati na površini i delovati kao prirodno đubrivo.

Konjički tereni

Profesionalni konjički objekti zahtevaju savršeno uređena dvorišta. Kosačice za malčiranje AS-Motor i profesionalne kosačice za travu su efikasna i ekonomična rešenja za održavanje tih područja. Kosačice AS-Motor-a rade na visokoj travi, bilo na ukrasnim travnjacima ili na velikim površinama dvorišta.

Održavanje konjskih pašnjaka je zadovoljstvo sa AS 800 FreeRider, čak i blizu ograde! Zahvaljujući niskom težištu, možete vrlo dobro raditi na padinama.

– Peter Eisenmann (Owner of Horse Gear Innovations KG)

Kategorije

Ukrasni travnjaci

Ukrasni travnjaci u privatnim baštama i javnim objektima mogu se održavati ili kosačicama sa malčiranjem ili kosačicama sa sakupljačem. Pri usitnjavanju fino iseckane reznice ostaju na površini kao prirodno đubrivo, dok korpe za sakupljanje pomažu operateru da transportuje reznice do mesta odlaganja. Travnjaci se obično kose jednom nedeljno do visine rezanja od 40-50 mm, maksimalne visine od 15 cm.

Cvetne livade

Prirodno okruženje za pčele, cvetne livade daju važan doprinos biodiverzitetu i očuvanju našeg ekosistema. Cvetne livade mogu brzo rasti do 40 cm pre cvetanja i treba ih kositi 3-4 puta godišnje. Naše profesionalne kosačice za travu, kosačice za malčiranje sa bočnim izbacivanjem kao i Allmahersi i tarupi pomažu u brizi za cvetne livade.

Visoka livadska trava

Budući da se košenje livadskih voćnjaka i zelenila uz puteve može desiti samo jednom ili dvaput godišnje, trava, perene i grmlje mogu narasti i do 100 cm visine. AS MOTOR-ovi walk-behind Allmähers i Šerpa rajderske kosačice pružaju visoke performanse i izvanredne rezultate pri malčiranju u ovim uslovima.

Malčiranje

Malčiranje je proces kojim se reznice trave nekoliko puta usitnjavaju u fini malč, koji onda ostaje na površini kao prirodno đubrivo. Na ukrasnim travnjacima koriste se specijalni noževi za malčiranje sa dvostrukom površinom za sečenje i kružnim malčiranjem, dok se sistemi krstastih oštrica ili tarupi prvenstveno koriste u visokoj travi.

Neravan teren

Životinjske jazbine, mravinjaci, brdašca i vodeni kanali uzrokuju neravnomernost terena. Nekoliko AS-Motor mašina ima visoki razmak od tla, pogon na sva četiri točka i diferencijal sa ograničenim proklizavanjem, zajedno sa odgovarajućim gumama za neravni teren.

Kosine

AS-Motor inženjeri mašinama sa visokim klirensom, strmim uglovima rampe, niskom ukupnom težinom, optimalnom raspodelom težine i niskim težištem za izvođenje na kosinama.

Kocke za popločavanje

Visoka brzina rada AS 50 pruža efikasno uklanjanje korova na velikim i neravnim površinama, kao što su parkirališta, komercijalna područja i staze. Korpa za sakupljanje uklanja potrebu za naknadnim sakupljanjem i čišćenjem površine.

Proizvodi

AS 510 ProClip 4T A

Kosačice za malčiranje za profesionalne korisnike

51 cm
4,2/5,7 kW (KS)
Do proizoda »
AS 62 4T B&S

Moćna i okretna – AS 62 4T B&S

61 cm
4,1/5,5 kW (KS)
Do proizoda »
AS 63 4T B&S

Moderna Allmäher svestrana kosačica sa motorom visokih performansi za visoku travu

61 cm
4,1/5,5 kW (KS)
Do proizoda »
AS 701 SM

Tarupi za padine i teške terene

70 cm
9,7/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 800 FreeRider

Rajder kosačica sa ograničenim proklizavanjem za veću vuču

80 cm
9,7/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 900 Enduro

Robustan i pouzdan rajder za visoku travu sa bočnim pražnjenjem

90 cm
11,9/16,2 kW (KS)
Do proizoda »
AS 915 Sherpa 2WD

Upoznajte porodicu Sherpa: Ergonomska radna stanica zadovoljava okretnu kosačicu

90 cm
16,4/22,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 920 Sherpa 2WD

Brza i agilna kosačica sa diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem za umerene nagibe

90 cm
20,1/27,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 625 KM

Kosačica sa pogonom sa 2 brzine za teške terene

62 cm
4,1/5,5 kW (KS)
Do proizoda »
AS 30 WeedHex 140

Mehaničko uklanjanje korova za privatne korisnike

35 cm
2,4/3,3 kW (KS)
Do proizoda »