AS-Motor inženjeri profesionalnih rešenja za uređenje okoline

Profesionalni baštovani i dizajneri veruju profesionalnoj tehnologiji kompanije AS-Motor.

Pejzažni dizajneri i baštovani su odgovorni za širok spektar zadataka. Oni moraju projektovati, konstruisati i pre svega održavati zelene površine svojih kupaca, kao što su privatne bašte, parkovi, veliki travnjaci koji okružuju javne zgrade, saobraćajnice, sportske objekte i groblja. Čak i briga o stablima i konzervacija mogu doći u igru. Pejzažne arhitekte moraju da pruže najkvalitetnije radove, uzimajući u obzir ekonomske aspekte. Profesionalna tehnologija kompanije AS-Motor nudi precizna rešenja za razne zadatke u vezi sa baštom i uređenjem okoliša.

AS-Motor namene u sektoru uređenja okoline:

Travnjaci javnih zgrada

Zeleni prostori povećavaju vrednost zgrade i doprinose iskustvu onih koji tamo rade. Profesionalna kosačica za travu AS 531 je idealno rešenje zbog impresivnih performansi u svakodnevnoj upotrebi.

Komunalna delatnost

Travnjaci koji okružuju poslovne zgrade povećavaju prestiž i profesionalni imidž preduzeća. Pejzažne arhitekte se oslanjaju na profesionalne kosačice AS-Motor za redovnu negu ovih područja.

Objekti za uživanje

Kosačica za travu AS 531 sa korpom za sakupljanje je idealna za igrališta, dok profesionalne kosačice AS-Motor pružaju ekspertska rešenja za golf terene i sportske terene.

Periferna oblast

Ne moraju se sve površine stalno kositi – u određenim područjima dovoljno je košenje jednom ili dvaput godišnje. Ovde usitnjavanje obezbeđuje atraktivno rešenje i eliminiše vreme i troškovno intenzivan proces odlaganja pokošene trave. AS-Motor-ovi profesionalni AS 65 i AS 73 Allmahers i samohodni AS 701 i AS 901 tarupi preporučuju se za lagane padine. Tehnologija daljinskog upravljanja AS 751 i AS 940 Sherpa RC garantuje efikasnost i sigurnost operatera na ekstremnim padinama.

Kaldrmisana oblast

Mehanička sredstva za uklanjanje korova kompanije AS-Motor dizajnirana su za uklanjanje korova iz kamenih i popločanih površina bez upotrebe hemikalija. AS 30 i AS 50 WeedHex postižu izvanredne rezultate rada uz poštovanje okoline i onih koji je nastanjuju.

Uklonite i najmanji stres sa AS mašinama!

– Mario Balduzzi (Horticulturalists and landscape designer from Weil am Rhein)

Kategorije

Pogon na svim točkovima

Pogon na svim točkovima ne samo da osigurava performanse na nagibima preko 30 stepeni, već i visoki nivo sigurnosti za spuštanje niz kosinu. Pogon na svim točkovima pruža pogon u vlažnim uslovima i na neravnom terenu - čak i ako točkovi jedne osovine više nemaju trakciju.

Cvetne livade

Prirodno okruženje za pčele, cvetne livade daju važan doprinos biodiverzitetu i očuvanju našeg ekosistema. Cvetne livade mogu brzo rasti do 40 cm pre cvetanja i treba ih kositi 3-4 puta godišnje. Naše profesionalne kosačice za travu, kosačice za malčiranje sa bočnim izbacivanjem kao i Allmahersi i tarupi pomažu u brizi za cvetne livade.

Daljinsko upravljanje

Daljinski upravljani uređaji omogućavaju košenje ekstremnih kosina. Ova tehnologija takođe omogućava rukovaocu da kosi na sigurnom rastojanju od prašine, osa, krpelja i drugih opasnosti.

Kosine

AS-Motor inženjeri mašinama sa visokim klirensom, strmim uglovima rampe, niskom ukupnom težinom, optimalnom raspodelom težine i niskim težištem za izvođenje na kosinama.

Visoka livadska trava

Budući da se košenje livadskih voćnjaka i zelenila uz puteve može desiti samo jednom ili dvaput godišnje, trava, perene i grmlje mogu narasti i do 100 cm visine. AS MOTOR-ovi walk-behind Allmähers i Šerpa rajderske kosačice pružaju visoke performanse i izvanredne rezultate pri malčiranju u ovim uslovima.

Profesionalna tehnologija

Tokom sezone košenja, profesionalni korisnici često upotrebljavaju mašine 5 dana nedeljno, 8 sati dnevno. Mašine kompanije AS-Motor su nenadmašne u pogledu kvaliteta, trajnosti i profesionalnih rezultata rada. Dodatne prednosti su mala težina, spojevi i kompaktne transportne dimenzije.

Neravan teren

Životinjske jazbine, mravinjaci, brdašca i vodeni kanali uzrokuju neravnomernost terena. Nekoliko AS-Motor mašina ima visoki razmak od tla, pogon na sva četiri točka i diferencijal sa ograničenim proklizavanjem, zajedno sa odgovarajućim gumama za neravni teren.

Ukrasni travnjaci

Ukrasni travnjaci u privatnim baštama i javnim objektima mogu se održavati ili kosačicama sa malčiranjem ili kosačicama sa sakupljačem. Pri usitnjavanju fino iseckane reznice ostaju na površini kao prirodno đubrivo, dok korpe za sakupljanje pomažu operateru da transportuje reznice do mesta odlaganja. Travnjaci se obično kose jednom nedeljno do visine rezanja od 40-50 mm, maksimalne visine od 15 cm.

Kocke za popločavanje

Visoka brzina rada AS 50 pruža efikasno uklanjanje korova na velikim i neravnim površinama, kao što su parkirališta, komercijalna područja i staze. Korpa za sakupljanje uklanja potrebu za naknadnim sakupljanjem i čišćenjem površine.

Malčiranje

Malčiranje je proces kojim se reznice trave nekoliko puta usitnjavaju u fini malč, koji onda ostaje na površini kao prirodno đubrivo. Na ukrasnim travnjacima koriste se specijalni noževi za malčiranje sa dvostrukom površinom za sečenje i kružnim malčiranjem, dok se sistemi krstastih oštrica ili tarupi prvenstveno koriste u visokoj travi.

Proizvodi

AS 420 ProClip 4T

Kompaktna kosačica za malčiranje u zatvorenim prostorima

42 cm
4,2/5,7 kW (KS)
Do proizoda »
AS 510 ProClip 2u1 2T A

2-taktna snaga za košenje i malčiranje

51 cm
4,4/6,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 531 2T ES MK B

Dvotaktna kosačica za maksimalnu sigurnost na nagibima

53 cm
4,4/6,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 65 4T B&S

Profesionalna Allmäher svestrana kosačica koju pokreće Briggs & Stratton motor

65 cm
9,7/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 701 SM

Tarupi za padine i teške terene

70 cm
9,7/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 900 Enduro

Robustan i pouzdan rajder za visoku travu sa bočnim pražnjenjem

90 cm
11,9/16,2 kW (KS)
Do proizoda »
AS 980 Enduro

Snažni rajder za neprekidni rad na velikim površinama

98 cm
17,9/24,3 kW (KS)
Do proizoda »
AS 915 Sherpa 2WD

Upoznajte porodicu Sherpa: Ergonomska radna stanica zadovoljava okretnu kosačicu

90 cm
16,4/22,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 920 Sherpa 2WD

Brza i agilna kosačica sa diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem za umerene nagibe

90 cm
20,1/27,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 940 Sherpa 4WD XL

Visoka trava, rajder kosačica sa stalnim pogonom na sva četiri točka i večim razmakom od tla

90 cm
20,1/27,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 1040 YAK 4WD

Snažan, robustan i na teškom terenu kao kod kuće - AS 1040 Iak 4VD

100 cm
17,2/23,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 30 E-WeedHex

Uklanja korov mehanički, uz minimalnu buku i niske emisije

35 cm
Do proizoda »
AS 30 WeedHex 160

Mehaničko uklanjanje korova za profesionalnu upotrebu

35 cm
3,0/4,1 kW (KS)
Do proizoda »
AS 50 WeedHex

Profesionalno uklanjanje korova za velika radna područja

50 cm
4,1/5,5 kW (KS)
Do proizoda »