AS-Motor obezbeđuje alate za negu i održavanje objekata za odmor

Parkovi, igrališta i kampovi zahtevaju niz usluga kao što su profesionalna nega travnjaka, održavanje padina i uklanjanje korova bez hemikalija na popločanim površinama.

Objekti za odmor pružaju prostor za rekreaciju i oslobađanje od stresa na poslu i drugog svakodnevnog stresa, a prvenstveno su zeleni, objašnjavajući njemački izraz „ins Grune fahren“ (za odlazak tamo gde je zeleno).

Primeri primene

Kampovi

Zbog blizine atraktivnih pejzaža, kampove posećuju turisti. AS-Motor kosačice za malčiranje i profesionalne kosačice za travu pružaju efikasnu negu travnjaka, dok se kosačice za travu mogu koristiti za granična područja. Odstranjivači korova održavaju popločane površine za parkiranje i staze bez korova bez upotrebe hemikalija.

Parkovi za odmor

Prostori za rekreaciju kao što su parkovi, igrališta, tereni za mini golf i zabavni parkovi zahtevaju jedinstvena i ekonomična rešenja za košenje. AS-Motor mašine imaju prednost u odnosu na vreme i troškovnu efikasnost, dok pružaju odlične rezultate košenja.

Veoma je važno imati čvrsto uporište na strelištu. AS50 nam pomaže da sve naše površine držimo bez korova i mahovine, a samim tim i sigurne i čiste.

– Jan Fuhrmann (President of shooting club Hubertus 1990, Schönebeck)

Kategorije

Ukrasni travnjaci

Ukrasni travnjaci u privatnim baštama i javnim objektima mogu se održavati ili kosačicama sa malčiranjem ili kosačicama sa sakupljačem. Pri usitnjavanju fino iseckane reznice ostaju na površini kao prirodno đubrivo, dok korpe za sakupljanje pomažu operateru da transportuje reznice do mesta odlaganja. Travnjaci se obično kose jednom nedeljno do visine rezanja od 40-50 mm, maksimalne visine od 15 cm.

Cvetne livade

Prirodno okruženje za pčele, cvetne livade daju važan doprinos biodiverzitetu i očuvanju našeg ekosistema. Cvetne livade mogu brzo rasti do 40 cm pre cvetanja i treba ih kositi 3-4 puta godišnje. Naše profesionalne kosačice za travu, kosačice za malčiranje sa bočnim izbacivanjem kao i Allmahersi i tarupi pomažu u brizi za cvetne livade.

Malčiranje

Malčiranje je proces kojim se reznice trave nekoliko puta usitnjavaju u fini malč, koji onda ostaje na površini kao prirodno đubrivo. Na ukrasnim travnjacima koriste se specijalni noževi za malčiranje sa dvostrukom površinom za sečenje i kružnim malčiranjem, dok se sistemi krstastih oštrica ili tarupi prvenstveno koriste u visokoj travi.

Neravan teren

Životinjske jazbine, mravinjaci, brdašca i vodeni kanali uzrokuju neravnomernost terena. Nekoliko AS-Motor mašina ima visoki razmak od tla, pogon na sva četiri točka i diferencijal sa ograničenim proklizavanjem, zajedno sa odgovarajućim gumama za neravni teren.

Proizvodi

AS 530 Clip A

Kosačice za malčiranje za visoke stope rada

53 cm
2,7/3,7 kW (KS)
Do proizoda »
AS 510 ProClip 2u1 4T A

Košenje ili malčiranje? Možete birati!

51 cm
4,2/5,7 kW (KS)
Do proizoda »
AS 531 4T MK

Profesionalna kosačica sa savršenim sakupljanjem trave

53 cm
3,4/4,6 kW (KS)
Do proizoda »
AS 21 4T Comfort

Spretna i udobna Allmäher svestrana kosačica sa određenim dodacima

51 cm
4,1/5,5 kW (KS)
Do proizoda »
AS 62 4T B&S

Moćna i okretna – AS 62 4T B&S

61 cm
4,1/5,5 kW (KS)
Do proizoda »
AS 800 FreeRider

Rajder kosačica sa ograničenim proklizavanjem za veću vuču

80 cm
9,7/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 30 E-WeedHex

Uklanja korov mehanički, uz minimalnu buku i niske emisije

35 cm
Do proizoda »
AS 30 WeedHex 140

Mehaničko uklanjanje korova za privatne korisnike

35 cm
2,4/3,3 kW (KS)
Do proizoda »
AS 50 WeedHex

Profesionalno uklanjanje korova za velika radna područja

50 cm
4,1/5,5 kW (KS)
Do proizoda »