AS-Motor nudi rešenja za solarne parkove

AS-Motor pruža idealne alate za visoku travu i teško pristupačna područja pod solarnim modulima.

Bilo da se radi o trajno instaliranom samostojećem postrojenju ili sistemu za praćenje sunca, solarni parkovi moraju biti pravilno održavani kako bi se postigao maksimalni učinak. Rasadi, izdanci i visoka trava moraju biti efikasno uklonjeni da bi se smanjili operativni troškovi. AS-Motor Allmaher modeli i Sherpa uređaji  na efikasan način režu područja sa visokim rastinjem, dok je daljinski upravljani tarup AS 751 savršeno dizajniran za košenje pod solarnim panelima.

Profesionalna nega solarnih parkova

Solarna postrojenja su često smeštena u perifernim područjima kao što su autoputevi ili železničke pruge i stoga se kosi nekoliko puta godišnje. Robusna tehnologija košenja AS-Motora može lako da se nosi sa visokom travom i gustim rastinjem, pored nagiba i neravnog terena.

 

Zbog toga što često sedimo na našim kosačicama satima, zaista cenimo udobnost koju nudi ogibljenje AS 980 ... Naša kompanija zahteva profesionalne radne uređaje. AS 980 Enduro se pokazao izuzetno robustnim i nikada nas nije izneverio. Štaviše, nudi odličnu udobnost u poređenju sa drugim kosačicama

– Harald Ernstberger (owner of Joe's Forstservice)

Kategorije

Profesionalna tehnologija

Tokom sezone košenja, profesionalni korisnici često upotrebljavaju mašine 5 dana nedeljno, 8 sati dnevno. Mašine kompanije AS-Motor su nenadmašne u pogledu kvaliteta, trajnosti i profesionalnih rezultata rada. Dodatne prednosti su mala težina, spojevi i kompaktne transportne dimenzije.

Visoka livadska trava

Budući da se košenje livadskih voćnjaka i zelenila uz puteve može desiti samo jednom ili dvaput godišnje, trava, perene i grmlje mogu narasti i do 100 cm visine. AS MOTOR-ovi walk-behind Allmähers i Šerpa rajderske kosačice pružaju visoke performanse i izvanredne rezultate pri malčiranju u ovim uslovima.

Neravan teren

Životinjske jazbine, mravinjaci, brdašca i vodeni kanali uzrokuju neravnomernost terena. Nekoliko AS-Motor mašina ima visoki razmak od tla, pogon na sva četiri točka i diferencijal sa ograničenim proklizavanjem, zajedno sa odgovarajućim gumama za neravni teren.

Kosine

AS-Motor inženjeri mašinama sa visokim klirensom, strmim uglovima rampe, niskom ukupnom težinom, optimalnom raspodelom težine i niskim težištem za izvođenje na kosinama.

Daljinsko upravljanje

Daljinski upravljani uređaji omogućavaju košenje ekstremnih kosina. Ova tehnologija takođe omogućava rukovaocu da kosi na sigurnom rastojanju od prašine, osa, krpelja i drugih opasnosti.

Proizvodi

AS 751 RC

Tarup sa daljinskim upravljanjem sa šasijom guseničara za ekstremne padine

75 cm
9,5/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 980 Enduro

Snažni rajder za neprekidni rad na velikim površinama

98 cm
17,9/24,3 kW (KS)
Do proizoda »
AS 920 Sherpa 2WD

Brza i agilna kosačica sa diferencijalom sa ograničenim proklizavanjem za umerene nagibe

90 cm
20,1/27,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 1040 YAK 4WD

Snažan, robustan i na teškom terenu kao kod kuće - AS 1040 Iak 4VD

100 cm
17,2/23,0 kW (KS)
Do proizoda »