AS-Motor nudi rešenja za prefiosionalce za održavanje zemljišta

Nekoliko AS-Motor mašina pruža visoke performanse košenja, izvanredne rezultate i visoki nivo radnog opterećenja koje profesionalci za održavanje zelenih površina zahtevaju od svojih profesionalnih alata.

Komercijalno uređenje zemljišta obuhvata održavanje privatnih vrtova i ukrasnih travnjaka do očuvanja zelenih površina. U svakom slučaju, savršeni rezultati rada su od najveće važnosti. AS-Motor nudi preofesionalcima za održavanje zemljišta uređaje sa profesionalnom tehnologijom koja im je potrebna za postizanje jedinstvenih rezultata košenja, čak i na izazovnom terenu. Visok kvalitet i robusna trajnost naših mašina povećavaju efikasnost i bezbednost operatera.

"Uštedim neverovatnu količinu vremena tako što ne moram ponovo da pokrećem uređaj svaki put kada ispraznim korpu za sakupljanje ili pređem vrtnu stazu… Zadovoljan sam rezultatom košenja i sakupljanjem AS 531, čak i u mokroj travi… Servis AS -Motor je besprekoran i brz kao i sam uređaj, što znači da je moja kosačica ponovno operativna što je brže moguće.”

– Michael Hiller talking about his AS 531 professional lawn mower (owner of Apollo Grünpflege in Oppenweiler)

"AS 63 je bio potpuno impresivan. Moji zaposleni su mi svi rekli,, Šefe, ovo morate kupiti!’”

– Joachim Schäfer (Inhaber von Schwarz & Schäfer Agrarservice)

Kategorije

Profesionalna tehnologija

Tokom sezone košenja, profesionalni korisnici često upotrebljavaju mašine 5 dana nedeljno, 8 sati dnevno. Mašine kompanije AS-Motor su nenadmašne u pogledu kvaliteta, trajnosti i profesionalnih rezultata rada. Dodatne prednosti su mala težina, spojevi i kompaktne transportne dimenzije.

Ukrasni travnjaci

Ukrasni travnjaci u privatnim baštama i javnim objektima mogu se održavati ili kosačicama sa malčiranjem ili kosačicama sa sakupljačem. Pri usitnjavanju fino iseckane reznice ostaju na površini kao prirodno đubrivo, dok korpe za sakupljanje pomažu operateru da transportuje reznice do mesta odlaganja. Travnjaci se obično kose jednom nedeljno do visine rezanja od 40-50 mm, maksimalne visine od 15 cm.

Cvetne livade

Prirodno okruženje za pčele, cvetne livade daju važan doprinos biodiverzitetu i očuvanju našeg ekosistema. Cvetne livade mogu brzo rasti do 40 cm pre cvetanja i treba ih kositi 3-4 puta godišnje. Naše profesionalne kosačice za travu, kosačice za malčiranje sa bočnim izbacivanjem kao i Allmahersi i tarupi pomažu u brizi za cvetne livade.

Visoka livadska trava

Budući da se košenje livadskih voćnjaka i zelenila uz puteve može desiti samo jednom ili dvaput godišnje, trava, perene i grmlje mogu narasti i do 100 cm visine. AS MOTOR-ovi walk-behind Allmähers i Šerpa rajderske kosačice pružaju visoke performanse i izvanredne rezultate pri malčiranju u ovim uslovima.

Malčiranje

Malčiranje je proces kojim se reznice trave nekoliko puta usitnjavaju u fini malč, koji onda ostaje na površini kao prirodno đubrivo. Na ukrasnim travnjacima koriste se specijalni noževi za malčiranje sa dvostrukom površinom za sečenje i kružnim malčiranjem, dok se sistemi krstastih oštrica ili tarupi prvenstveno koriste u visokoj travi.

Neravan teren

Životinjske jazbine, mravinjaci, brdašca i vodeni kanali uzrokuju neravnomernost terena. Nekoliko AS-Motor mašina ima visoki razmak od tla, pogon na sva četiri točka i diferencijal sa ograničenim proklizavanjem, zajedno sa odgovarajućim gumama za neravni teren.

Kosine

AS-Motor inženjeri mašinama sa visokim klirensom, strmim uglovima rampe, niskom ukupnom težinom, optimalnom raspodelom težine i niskim težištem za izvođenje na kosinama.

Pogon na svim točkovima

Pogon na svim točkovima ne samo da osigurava performanse na nagibima preko 30 stepeni, već i visoki nivo sigurnosti za spuštanje niz kosinu. Pogon na svim točkovima pruža pogon u vlažnim uslovima i na neravnom terenu - čak i ako točkovi jedne osovine više nemaju trakciju.

Daljinsko upravljanje

Daljinski upravljani uređaji omogućavaju košenje ekstremnih kosina. Ova tehnologija takođe omogućava rukovaocu da kosi na sigurnom rastojanju od prašine, osa, krpelja i drugih opasnosti.

Proizvodi

AS 510 ProClip 2u1 2T A

2-taktna snaga za košenje i malčiranje

51 cm
4,4/6,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 531 2T ES MK B

Dvotaktna kosačica za maksimalnu sigurnost na nagibima

53 cm
4,4/6,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 53 2T ES 4WD RB

Pogon na svim točkovima i kretanje u rikverc za strme nagibe

53 cm
4,4/6,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 62 4T B&S

Moćna i okretna – AS 62 4T B&S

61 cm
4,1/5,5 kW (KS)
Do proizoda »
AS 63 2T ES

Moderna Allmäher svestrana kosačica za nagibe i zahtevne terene

61 cm
4,4/6,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 65 4T B&S

Profesionalna Allmäher svestrana kosačica koju pokreće Briggs & Stratton motor

65 cm
9,7/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 901 SM

Profesionalni tarup sa velikom radnom brzinom

90 cm
11,9/16,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 751 RC

Tarup sa daljinskim upravljanjem sa šasijom guseničara za ekstremne padine

75 cm
9,5/13,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 900 Enduro

Robustan i pouzdan rajder za visoku travu sa bočnim pražnjenjem

90 cm
11,9/16,2 kW (KS)
Do proizoda »
AS 980 Enduro

Snažni rajder za neprekidni rad na velikim površinama

98 cm
17,9/24,3 kW (KS)
Do proizoda »
AS 915 Sherpa 2WD

Upoznajte porodicu Sherpa: Ergonomska radna stanica zadovoljava okretnu kosačicu

90 cm
16,4/22,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 940 Sherpa 4WD

Rajder kosačica za visoku travu, sa stalnim pogonom na sva četiri točka

90 cm
20,1/27,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 940 Sherpa 4WD XL

Visoka trava, rajder kosačica sa stalnim pogonom na sva četiri točka i večim razmakom od tla

90 cm
20,1/27,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 1040 YAK 4WD

Snažan, robustan i na teškom terenu kao kod kuće - AS 1040 Iak 4VD

100 cm
17,2/23,0 kW (KS)
Do proizoda »
AS 30 E-WeedHex

Uklanja korov mehanički, uz minimalnu buku i niske emisije

35 cm
Do proizoda »